Elemente grafice

pentru site-ul tau

Realizam intr-un timp foarte scurt elemente grafice de calitate superioara pe care le puteti utiliza in proiectele dumneavoastra

Bolder Theme, for your corporate site

Pachet imagine

pentru o prezentare impecabila

Va oferim pachete de promovare a afacerii dumneavoastra care contin atat webdesign (realizarea de site nou) precum si un pachet coporate cu realizarea logoului, carti de vizita si alte proiecte grafice la comanda.

Elegant Theme, for a clean & nice layout

Branding

ideile tale se materializeaza!

"Un brand este ceea ce stabileste modul in care o copanie, un produs sau un serviviu este diferit fata de concurenta, acesta include modul in care este prezentat publicului, asteptarile si experientele consumatorilor si modul in care este perceput de altii."

Easy to customize, make your site easily

WebDesign

solutii web

Web Design - servicii profesionale de Web Design si Web Development, realizare, optimizare si promovare site-uri, servicii de consultanta si optimizare SEO !

Versatile theme, different color & style

Artwork

si manipulare foto

"Fotografia este cunoscuta mai ales prin capacitatea sa de a reproduce realitatea. Orice interventie in acesta relatie "mecanica" avuta de fotograf cu scena inregistrata a fost adesea greu acceptata si acuzata pentru indepartarea de propria-i identitate si intrarea pe taramul artelor plastice."

Portfolio + Blog, premium wordpress theme

Webdesign/Webdevelopment

Prin design web (din engleza de la web design) se intelege in general realizarea de situri web, de la momentul conceperii structurii si interfetei grafice si pana la finalizarea programarii şi introducerea propriu-zisa a datelor care alcatuiesc continutul sitului - imagini, text, fisiere şi alte elemente.Mai jos aveti prezentate cateva proiecte realizate de noi!

Romanian Society, University of Essex

Romanian Society - Essex

Romanian Society promoveaza cultura romana la diverse intalniri, prin excursii si alte evenimente. In acest an, avem programate urmatoarele: Seri de film romanesc, excursie la Edinburgh, seri de jocuri, ziua sporturilor, gratare, excursii in Londra si propria noastra conferinta ROSOC.Asadar, daca sunteti in cautarea unei asociatii care sa ofere de toate, de la intalniri la excursii, la zile sportive si support academic, inscrieti-va in Romanian Society si bucurati-va  de o calatorie ce se anunta a fi fascinanta in acest an la Essex!

Vezi Proiect
Romanian Society, University of Essex

Asociatia BISMUN

Asociatia BISMUN (Bucharest International Student Model United Nations) este un ONG al carui principal scop este promovarea si raspandirea valorilor ONU si a dreptului omului asa cum reies ele din Carta ONU.

Pentru acest lucru BISMUN organizeaza periodic diferite conferinta in cadrul carora sunt simulate intalniri care au loc la sediul ONU.Evenimentul principal al BISMUN il reprezinta Conferinta BISMUN care are loc an de an la Palatul Parlamentului.

Vezi Proiect
Romanian Society, Univeristy of Essex BISMUN Association