Elemente grafice

pentru site-ul tau

Realizam intr-un timp foarte scurt elemente grafice de calitate superioara pe care le puteti utiliza in proiectele dumneavoastra

Bolder Theme, for your corporate site

Pachet imagine

pentru o prezentare impecabila

Va oferim pachete de promovare a afacerii dumneavoastra care contin atat webdesign (realizarea de site nou) precum si un pachet coporate cu realizarea logoului, carti de vizita si alte proiecte grafice la comanda.

Elegant Theme, for a clean & nice layout

Branding

ideile tale se materializeaza!

"Un brand este ceea ce stabileste modul in care o copanie, un produs sau un serviviu este diferit fata de concurenta, acesta include modul in care este prezentat publicului, asteptarile si experientele consumatorilor si modul in care este perceput de altii."

Easy to customize, make your site easily

WebDesign

solutii web

Web Design - servicii profesionale de Web Design si Web Development, realizare, optimizare si promovare site-uri, servicii de consultanta si optimizare SEO !

Versatile theme, different color & style

Artwork

si manipulare foto

"Fotografia este cunoscuta mai ales prin capacitatea sa de a reproduce realitatea. Orice interventie in acesta relatie "mecanica" avuta de fotograf cu scena inregistrata a fost adesea greu acceptata si acuzata pentru indepartarea de propria-i identitate si intrarea pe taramul artelor plastice."

Portfolio + Blog, premium wordpress theme

Suntem o companie în plină ascensiune cu o țintă bine stabilită: alegerea celor mai ingenioase metode pentru a obține rezultate remarcabile pentru clienții noștri. Echipa noastră este formată din profesioniști caracterizați în primul rând de creativitate, dinamism, spirit practic și cu mare dorință de a lucra intens. Cei care ne transformă în parteneri au un avantaj vizibil: succesul garantat și rezultate spectaculoase.Va stam la dispozitie cu urmatoarele servicii:

Site de prezentare/Blog

- Deschideti o portita catre o multime de potentiali clienti ;
- Perfect pentru prezentarea activitatii unei firme ;
- Imaginea companiei dumneavoastra pe internet ;
- Ai ceva de spus? Spune lumii intregi! ;
- Obtine control total asupra blogului tau si castiga bani cu el ;

Oferta SEO

SEO inseamna Search Engine Optimization sau optimizarea pentru motoarele de cautare.Acesta reprezinta o serie de tehnici menite sa faciliteze motoarelor de cautare (ex. google) descoperirea site-ului dumneavoastra si afisarea cat mai sus in paginile de rezultate si permite gasirea si indexarea site-ului dumneavoastra, astfel incat sa il prezinte corect utilizatorilor , interesati de continutul lui !

Noi știm cum să ne aducem colaboratorii în primele poziții din Google: folosim serviciul SEO. Este una dintre cele mai eficiente metode de a crește numărul de cumpărători. Strategia noastră de SEO se concentrează în promovarea produselor sau serviciilor pe Internet, utilizând cuvinte sau fraze cheie specifice fiecărei afaceri în parte. Suntem specialiști în ceea ce înseamnă poziţionarea cât mai bună a site-urilor web față de competiție.

Realizare materiale publicitare

- Realizam materiale publicitare la un nivel profesionist ;
- Ajutam la imbunatatirea imaginii dumneavoastra prin crearea unor afise, bannere, mesh-uri, pliante, roll-ups si asa mai departe de inalta calitate a caror scop principal este acela de a atrage cat mai multi clienti pentru afacerea dumneavoastra ;

Serviciile noastre sunt menite să vină în ajutorul companiilor și se concretizează într-o strategie care combină instrumente online adecvate fiecărui business. Analizăm cu atenție profilul fiecărui client și alegem cele mai eficiente tehnici online pentru a da valoare businessului și pentru a îmbunătăți obiectivele de marketing.

Romanian Society, Univeristy of Essex BISMUN Association