Elemente grafice

pentru site-ul tau

Realizam intr-un timp foarte scurt elemente grafice de calitate superioara pe care le puteti utiliza in proiectele dumneavoastra

Bolder Theme, for your corporate site

Pachet imagine

pentru o prezentare impecabila

Va oferim pachete de promovare a afacerii dumneavoastra care contin atat webdesign (realizarea de site nou) precum si un pachet coporate cu realizarea logoului, carti de vizita si alte proiecte grafice la comanda.

Elegant Theme, for a clean & nice layout

Branding

ideile tale se materializeaza!

"Un brand este ceea ce stabileste modul in care o copanie, un produs sau un serviviu este diferit fata de concurenta, acesta include modul in care este prezentat publicului, asteptarile si experientele consumatorilor si modul in care este perceput de altii."

Easy to customize, make your site easily

WebDesign

solutii web

Web Design - servicii profesionale de Web Design si Web Development, realizare, optimizare si promovare site-uri, servicii de consultanta si optimizare SEO !

Versatile theme, different color & style

Artwork

si manipulare foto

"Fotografia este cunoscuta mai ales prin capacitatea sa de a reproduce realitatea. Orice interventie in acesta relatie "mecanica" avuta de fotograf cu scena inregistrata a fost adesea greu acceptata si acuzata pentru indepartarea de propria-i identitate si intrarea pe taramul artelor plastice."

Portfolio + Blog, premium wordpress theme

Business Summer School Sibiu

Business Summer School Sibiu este cea mai distinsa scoala de vara din Sud-Estul Europei concentrata pe intelegerea si rezolvarea problemelor intampinate in  pietele emergente. Programul ofera o platforma unica de socializare si educare ce imbina cu succes atat partea teoretica cu cea practica cat si medodele de predare si studiile de caz  dezvoltate si folosite la Harvard Business School cu experienta si expertiza profesorilor si managerilor de talie internationala.

Incepand cu anul 2007, celor mai talentati si competenti 35 de studenti si tineri professionisti li se ofera oportunitatea de a-si modela cunostintele, imbogati amintirile si extinde cercul de prieteni pe parcursul a doua saptamani antrenante petrecute in inima Sibiului, intr-un cadru pitoresc si multicultural. Experienta editiilor anterioare evidentiaza faptul ca participantii au fost atent selectati dintre miile de candidati din peste 15 tari.

Business Summer School Sibiu

Datorita suportului oferit de catre Banca Mondiala si de catre sponsorii BSS, pretul programului este de doar 250 euro. Acesta include cazarea si masa in perioada 14-27 august 2011, materialele de curs si cea mai mare parte a costurilor excursiilor. Transportul, asigurarea de calatorie si costurile vizei sunt suportate de catre participant. Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul: www.businessschool.ro, iar posibilele intrebari pot fi adresate la office@businessschool.ro. Aplicatiile timpurii sunt favorizate, deoarece procesul de selectie se desfasoara conform principiului `primul venit, primul servit`.

Adobe EDGE

Nu de mult, Adobe a prezentat un nou instrument important pentru utilizatorii de HTML 5, CSS3 si JavaScript, si anume, Adobe EDGE. Acest produs permite importul de fisiere grafice si permite totodata realizarea paginilor web sau modificarea celor deja existente. Momentan Adobe EDGE este disponibil doar in varianta “preview” ( nici macar BETA ) si poate fi downloadata gratuit de pe Adobe Labs, atat pentru Mac, cat si pentru PC.

Cei de la Adobe au declarant ca odata cu aparitia noii versiuni a aplicatiei vor fi implementante noi instrumente si facilitati, urmand ca varianta finala Adobe EDGE sa fie vanduta undeva prin 2012. Mai jos aveti un filmulet de prezentare cu noul EDGE in versiune “preview”:

Bineinteles ca acest lucru a dat drumul la o serie de discutii, cum ca Adobe si-a dat seama in sfarsit ca Flash se misca prea greu si ca trebuie inlocuit. Deja unele voci spun ca Adobe Edge marcheaza sfarsitul lui Flash Professional. Dar se pare ca multi nu au inteles ca tehnologia Flash inseamna mult mai mult decat animatii si filmulete. HTML 5 nu este noul Flash si nici nu va fi prea curand. Ambele tehnologii au loc pe piata, intrucat fiecare dintre ele se preteaza mai bine in diverse situatii. Vrei sa lucrezi cu Flash? Nicio problema, ai la dispozitie Flash Professional si Flash Builder. Esti fan HTML si vrei sa dezvolti proiecte grozave cu aceasta noua tehnologie? Adobe are de aceasta data solutia: foloseste EDGE!

Pagina 4 din 4 4
Romanian Society, Univeristy of Essex BISMUN Association