Elemente grafice

pentru site-ul tau

Realizam intr-un timp foarte scurt elemente grafice de calitate superioara pe care le puteti utiliza in proiectele dumneavoastra

Bolder Theme, for your corporate site

Pachet imagine

pentru o prezentare impecabila

Va oferim pachete de promovare a afacerii dumneavoastra care contin atat webdesign (realizarea de site nou) precum si un pachet coporate cu realizarea logoului, carti de vizita si alte proiecte grafice la comanda.

Elegant Theme, for a clean & nice layout

Branding

ideile tale se materializeaza!

"Un brand este ceea ce stabileste modul in care o copanie, un produs sau un serviviu este diferit fata de concurenta, acesta include modul in care este prezentat publicului, asteptarile si experientele consumatorilor si modul in care este perceput de altii."

Easy to customize, make your site easily

WebDesign

solutii web

Web Design - servicii profesionale de Web Design si Web Development, realizare, optimizare si promovare site-uri, servicii de consultanta si optimizare SEO !

Versatile theme, different color & style

Artwork

si manipulare foto

"Fotografia este cunoscuta mai ales prin capacitatea sa de a reproduce realitatea. Orice interventie in acesta relatie "mecanica" avuta de fotograf cu scena inregistrata a fost adesea greu acceptata si acuzata pentru indepartarea de propria-i identitate si intrarea pe taramul artelor plastice."

Portfolio + Blog, premium wordpress theme

Romanian Society - University of Essex

Romanian Society este locul de intalnire al tuturor studentilor romani cat si ai celor interesati de cultura romaneasca si care vor sa profite la maxim de timpul petrecut la University of Essex.

Romanian Society, University of Essex

Romania este una din cele 135 de tari reprezentate la Essex, in toate campusurile de sute, da, sute de romani. De aceea, indraznim sa visam la lucruri marete si speram sa ajungem una dintre cele mai mari, cele mai cunoscute si desigur cele mai atractive societati din University of Essex.

Romanian Society promoveaza cultura romana la diverse intalniri, prin excursii si alte evenimente. In acest an, avem programate urmatoarele: Seri de film romanesc, excursie la Edinburgh, seri de jocuri, ziua sporturilor, gratare, excursii in Londra si propria noastra conferinta ROSOC.

Asadar, daca sunteti in cautarea unei asociatii care sa ofere de toate, de la intalniri la excursii, la zile sportive si support academic, inscrieti-va in Romanian Society si bucurati-va  de o calatorie ce se anunta a fi fascinanta in acest an la Essex!

Essex Bright Futures

Essex Bright Futures, Essex University

Essex Bright Futures este o societate studenteasca universitara care are ca scop ajutarea studentilor din toate disciplinele de studiu pentru a le creste posibilitatile de angajare la companiile de top.

In anul academic 2010-2011 societatea a castigat 2 premii la Festivitatea de Premiere Bright Futures din Nottingham. Essex Bright Futures organizeaza diferite intalniri cu angajatorii de top din Marea Britanie care sunt axate pe imbunatatirea cunoasterii industriei si posibilitatilor de angajare.

In plus, organizam ateliere practice pentru imbunatatirea aplicatiilor si evenimente de socializare in cadrul societatii. Atragerea studentilor spre a deveni membrii ai societatii e o activitate esentiala in cadrul Essex Bright Futures, iar produsele de marketing sunt un punct important in acest proces.

Pentru acestea, am colaborat cu CzoDesigns, iar materialele create si oferite de catre acestia au fost foarte apreciate atat de catre cei din comitet cat si de studenti. Pe aceasta cale, dorim sa multumim CzoDesigns pentru sprijinul oferit si speram sa continuam colaborarea in viitor.

ONGFest 2011 - Bucuresti

Asociatia BISMUN este prezenta si anul acesta la ONGFest! Astfel ca, pe langa un program artistic savuros, vizitatorii vor putea intra in contact cu cei ce deja traiesc experienta BISMUN si vor avea ocazia sa asiste la prezentari ale activitatii ONG-ului, alaturi de proiecte finalizate si viitoare. Standul este plasat in "Parcul Alexandru Ioan Cuza, Bucuresti, la intrarea de langa statuia lui Alexandru Iona Cuza".

ONGFest, Asociatia BISMUN, Mircea-Alexandru Iancu

Prezenti pentru toti cei interesati de domeniul diplomatiei , si nu numai, membrii BISMUN se afla intre 9 si 11 septembrie la standul de la ONGFest, de la ora 10 pana dupa lasarea serii. Nu ezitati sa ne dati de lucru! Asteptam cu nerabdare sa ne vizitati! 

Pagina 3 din 4 3
Romanian Society, Univeristy of Essex BISMUN Association