Elemente grafice

pentru site-ul tau

Realizam intr-un timp foarte scurt elemente grafice de calitate superioara pe care le puteti utiliza in proiectele dumneavoastra

Bolder Theme, for your corporate site

Pachet imagine

pentru o prezentare impecabila

Va oferim pachete de promovare a afacerii dumneavoastra care contin atat webdesign (realizarea de site nou) precum si un pachet coporate cu realizarea logoului, carti de vizita si alte proiecte grafice la comanda.

Elegant Theme, for a clean & nice layout

Branding

ideile tale se materializeaza!

"Un brand este ceea ce stabileste modul in care o copanie, un produs sau un serviviu este diferit fata de concurenta, acesta include modul in care este prezentat publicului, asteptarile si experientele consumatorilor si modul in care este perceput de altii."

Easy to customize, make your site easily

WebDesign

solutii web

Web Design - servicii profesionale de Web Design si Web Development, realizare, optimizare si promovare site-uri, servicii de consultanta si optimizare SEO !

Versatile theme, different color & style

Artwork

si manipulare foto

"Fotografia este cunoscuta mai ales prin capacitatea sa de a reproduce realitatea. Orice interventie in acesta relatie "mecanica" avuta de fotograf cu scena inregistrata a fost adesea greu acceptata si acuzata pentru indepartarea de propria-i identitate si intrarea pe taramul artelor plastice."

Portfolio + Blog, premium wordpress theme

CzoDesigns va ureaza...

Photoshop Christmas Toolkit

In intampinarea Sarbatorilor de Iarna am decis sa pun la dispozitia voastra o mini-colectie de unelte( brush, pattern si un FREE PSD file )care v-ar putea ajuta in designul eventualelor felicitari, postere, flyere etc caracteristic acestei perioade.Asadar va invit sa vizitati pe rand rubricile Brushes, Pattenrns si Freebies pentru preview! Craciun Fericit! Pentru download urmariti link-ul de mai jos.

Craciun Fericit

Photoshop Christmas Toolkit Download

Microsoft Imagine Cup

Esti pasionat de tehnologie, vrei sa transformi lumea intr-un loc mai bun sau ai o idee ce ar putea rezolva una dintre marile probleme ale omenirii? Competitia Imagine Cup este cea mai buna sansa sa te afirmi!
Imagine Cup Poster
Vino Luni - 19 Decembrie 2011 la ora 20:00 in sala EC 105 si afla cum poti face asta!  Echipa MSP te asteapta!

Meet .NET

Acest eveniment academic este dedicat oricarui student pasionat de tehnologie si are ca scop prezentarea tehnologiilor Microsoft bazate pe Framework-ul .NET. Acest eveniment este o initiativa a echipei Microsoft Student Partners UPB care anul acesta va incerca in premiera sa prezinte avantajele tehnologiei .NET printr-o serie de workshopuri.

Hello .NET Poster

Asadar, echipa Microsoft Student Partner UPB va invita in saptamana 12-16 decembrie 2011 in laboratorul EG 101 din cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare pentru a descoperi impreuna universul .NET.

Photoshop Logo Tutorial

Salut!Va prezint prin intermediul acestui post primul tutorial video marca CzoDesigns!Dupa cum veti vedea pe parcursul acestuia am ales sa va prezint ceva simplu ce se adreseaza persoanelor care lucreaza cu Photoshop indiferent de cat de bine stapanesc acest program.

Cam atat momentan, va urez vizionare placuta si sper sa aveti ce invata din acest prim tutorial.De asemenea va puteti abona la canalul nostru CzoDesignsTutorials unde vor fi postate si alte tutoriale.

Pagina 2 din 4 2
Romanian Society, Univeristy of Essex BISMUN Association