Elemente grafice

pentru site-ul tau

Realizam intr-un timp foarte scurt elemente grafice de calitate superioara pe care le puteti utiliza in proiectele dumneavoastra

Bolder Theme, for your corporate site

Pachet imagine

pentru o prezentare impecabila

Va oferim pachete de promovare a afacerii dumneavoastra care contin atat webdesign (realizarea de site nou) precum si un pachet coporate cu realizarea logoului, carti de vizita si alte proiecte grafice la comanda.

Elegant Theme, for a clean & nice layout

Branding

ideile tale se materializeaza!

"Un brand este ceea ce stabileste modul in care o copanie, un produs sau un serviviu este diferit fata de concurenta, acesta include modul in care este prezentat publicului, asteptarile si experientele consumatorilor si modul in care este perceput de altii."

Easy to customize, make your site easily

WebDesign

solutii web

Web Design - servicii profesionale de Web Design si Web Development, realizare, optimizare si promovare site-uri, servicii de consultanta si optimizare SEO !

Versatile theme, different color & style

Artwork

si manipulare foto

"Fotografia este cunoscuta mai ales prin capacitatea sa de a reproduce realitatea. Orice interventie in acesta relatie "mecanica" avuta de fotograf cu scena inregistrata a fost adesea greu acceptata si acuzata pentru indepartarea de propria-i identitate si intrarea pe taramul artelor plastice."

Portfolio + Blog, premium wordpress theme

Cine suntem?

Ne gasiti sub numele de CzoDesigns. Da, ne ocupam de webdesign si de realizarea materialelor publicitare.  Si cine cauta o oferta avantajoasa si un produs de calitate, a apelat la oamenii potriviti. Cum porneste dintr-o pasiune care cu timpul s-a dezvoltat continuu, proiectul acesta detine tot ceea ce are nevoie sa faca treaba ca la carte. Studiile spun ca impresia unui om se formeaza in primele 90 de secunde de cand face cunostinta cu o persoana, lucru sau obiect de alta natura.

De aceea, este foarte important ca imaginea cu care va prezentati sa va reprezinte si sa valorifice ceea ce deja este. Aici intervine webdesignul. Imaginea vinde. Nu numai imaginea unui site bine realizat poate ajuta afacerea dumneavoastra, dar si afisele, banner-ele, roll-up-uri si tot ce inseamna promovare prin visual. Serviciile noastre de webdesign dezvolta site-€“ uri si aplicatii online, iar daca aveti deja un site, il putem imbunatati , astfel incat oricare pagina sa ofere o imagine clara si detaliata a posibililor clienti care acceseaza site €“ ul dumneavoastra.

Aspectul devine o carte de vizita, de aceea web site-ul dumneavoastra nu trebuie sa fie unul facut la repezeala, trebuie sa fie impecabil pentru ca stim cu totii ca "O imagine face cat o mie de cuvinte".

Cu ce ne ocupam?

Va putem ajuta cu crearea de web sites, cu templates, administrarea site-urilor , afise, bannere, postere, fly-ere, carti de vizita si multe alte materiale de acest gen realizate la standarde inalte. Asadar, daca aveti nevoie de ajutorul nostru, suntem mai mult decat incantati sa vi-l oferim.

De ce CzoDesigns?

- Optimizare web pentru motoarele de cautare, mai multe sanse de castig pentru dumneavoastra;
- Creativitate, deci aspect adecvat cererii;
- Functionalitate superioara, deci clienti client incantati de profesionalismul cu care firma dumneavoastra isi face treaba;
- Preturi accesibile tuturor;
- Realizarea intr-un timp relativ scurt al materialelor promotionale ( afise, bannere, pop-up, roll-up, mesh si altele ); Desi suntem tineri, nu se poate indoi nimeni de profesionalismul nostru. De aceea, va provocam sa ne dati de lucru si vom pune in practica cele mai nastrusnice, sau dimpotriva, sofisticate idei propuse.

Romanian Society, Univeristy of Essex BISMUN Association