Elemente grafice

pentru site-ul tau

Realizam intr-un timp foarte scurt elemente grafice de calitate superioara pe care le puteti utiliza in proiectele dumneavoastra

Bolder Theme, for your corporate site

Pachet imagine

pentru o prezentare impecabila

Va oferim pachete de promovare a afacerii dumneavoastra care contin atat webdesign (realizarea de site nou) precum si un pachet coporate cu realizarea logoului, carti de vizita si alte proiecte grafice la comanda.

Elegant Theme, for a clean & nice layout

Branding

ideile tale se materializeaza!

"Un brand este ceea ce stabileste modul in care o copanie, un produs sau un serviviu este diferit fata de concurenta, acesta include modul in care este prezentat publicului, asteptarile si experientele consumatorilor si modul in care este perceput de altii."

Easy to customize, make your site easily

WebDesign

solutii web

Web Design - servicii profesionale de Web Design si Web Development, realizare, optimizare si promovare site-uri, servicii de consultanta si optimizare SEO !

Versatile theme, different color & style

Artwork

si manipulare foto

"Fotografia este cunoscuta mai ales prin capacitatea sa de a reproduce realitatea. Orice interventie in acesta relatie "mecanica" avuta de fotograf cu scena inregistrata a fost adesea greu acceptata si acuzata pentru indepartarea de propria-i identitate si intrarea pe taramul artelor plastice."

Portfolio + Blog, premium wordpress theme

Photoshop Brushes

Toti cunoscatori programului Adobe Photoshop sunt de parere ca "Brush"-ul este probabil una dintre cele populare si indragite "functie" a acestui program.Prin intermediul "Brush"-ului puteti realiza o multitudine de "layout"-uri si puteti obtine efecte cel putin interesante, care va vor ajuta cu siguranta in proiectele dumneavoastra. In contiuare va pun la dispozitie o multime de seturi de "pensule" Photoshop ce pot fi descarcate gratuit!

Circle Brushes

Grudge Brushes

Urmeaza acest link pentru a incepe descarcarea!

Grudge Circle Brushes

Grudge Brushes

Urmeaza acest link pentru a incepe descarcarea!

Grudge Circle Brushes

Grudge Brushes

Urmeaza acest link pentru a incepe descarcarea!

Pagina 1 din 11
Romanian Society, Univeristy of Essex BISMUN Association