Elemente grafice

pentru site-ul tau

Realizam intr-un timp foarte scurt elemente grafice de calitate superioara pe care le puteti utiliza in proiectele dumneavoastra

Bolder Theme, for your corporate site

Pachet imagine

pentru o prezentare impecabila

Va oferim pachete de promovare a afacerii dumneavoastra care contin atat webdesign (realizarea de site nou) precum si un pachet coporate cu realizarea logoului, carti de vizita si alte proiecte grafice la comanda.

Elegant Theme, for a clean & nice layout

Branding

ideile tale se materializeaza!

"Un brand este ceea ce stabileste modul in care o copanie, un produs sau un serviviu este diferit fata de concurenta, acesta include modul in care este prezentat publicului, asteptarile si experientele consumatorilor si modul in care este perceput de altii."

Easy to customize, make your site easily

WebDesign

solutii web

Web Design - servicii profesionale de Web Design si Web Development, realizare, optimizare si promovare site-uri, servicii de consultanta si optimizare SEO !

Versatile theme, different color & style

Artwork

si manipulare foto

"Fotografia este cunoscuta mai ales prin capacitatea sa de a reproduce realitatea. Orice interventie in acesta relatie "mecanica" avuta de fotograf cu scena inregistrata a fost adesea greu acceptata si acuzata pentru indepartarea de propria-i identitate si intrarea pe taramul artelor plastice."

Portfolio + Blog, premium wordpress theme

BISMUN 2012 Conference

Conferinta BISMUN 2012, principala Conferinta de tip MUN din Romania, aniverseaza anul acesta cea de-a patra editie a acestui tip de simulare academica organizata de catre Asociatia BISMUN. Se va desfasura in perioada 21.03.2012 – 26.03.2012 la Palatul Parlamentului si la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si va reuni aproximativ 200 de participanti din Uniunea Europeana, dar si din exteriorul acesteia.

Minimal: Black & White Theme
BISMUN Student Conference

Microsoft Imagine Cup

Daca ai viziune despre cum sa transformi lumea intr-un loc mai bun, ai abilitati de lider sau pur si simplu ai o idee si vrei sa te faci auzit, Competitia Imagine Cup 2012 este cea mai buna sansa pentru tine!

Indiferent de sectiunea pe care o alegi, prin participarea  la Imagine Cup faci un pas important in solutionarea problemelor cu care se confrunta omenirea! Schimbarea incepe cu tine!

Hello .NET

Acest eveniment academic este dedicat oricarui student pasionat de tehnologie si are ca scop prezentarea tehnologiilor Microsoft bazate pe Framework-ul .NET. Acest eveniment este o initiativa a echipei Microsoft Student Partners UPB care anul acesta va incerca in premiera sa prezinte avantajele tehnologiei .NET printr-o serie de workshopuri. Asadar, echipa Microsoft Student Partner UPB va invita in saptamana 12-16 decembrie 2011 in laboratorul EG 101 din cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare pentru a descoperi impreuna universul .NET.

Minimal: Black & White Theme
BISMUN Student Conference

BISMUN Student Conference

Prezenta SUA in regiunea Marii Negre a devenit din ce in ce mai mare. Anuntul recent publicat pe pagina ambasadei US ( link ) legat de gazduirea evenimentului United States Ballistic Missile Defense System in Romania demonstreaza importanta acestei regiuni pentru politica externa si de securitate a SUA.SUA este totodata activa si in afacerile externe din zona Marii Negre. Recent a fost  implicata in politica energetica a regiunii prin participarea sa la un studiu pentru contruirea unui terminal LNG in cel mai mare port al Romaniei( link )

 

Club Chat Noir

Situat in centrul istoric, pe strada Blanari, clubul Chat Noir este gazda pasiunii pentru stiluri vechi reformulate modern. Fani inraiti ai electro-swing-ului, asculta si dau play si unor stiluri clasice (jazz, dancehall, big band, rockabilly, funk, soul, blues, ska, reggae) dar si altora moderne (triphop, nu-jazz, nu-disco, dub). In fiecare vineri sunteti asteptati la Ballroom Sizzle, o seara care imbina electro-swing, jazz mash-ups si alte unde clasice reinventate. Iar sambata la Groove Empire se mixeaza ritmuri groovy, de la creatii proaspete la “ce tare, de cand n-am mai auzit piesa asta”. Totul pentru dans.

Minimal: Black & White Theme
Minimal: Black & White Theme

Club Chat Noir

Club nou in Centrul vechi - o fraza pe care o spunem des. De data asta e vorba despre o re-branduire, cosmetizare si reformulare de concept. Chat Noir exista de cateva luni pe strada Blanari, dar acum are stapani noi si miorlaie un pic alternativ, dar mai ales funk. Purtand numele unui cabaret frantuzesc de acum un secol si ceva maruntis, Chat Noir este un club  funky  si... de funk. Pisicile negre sunt la ele acasa acolo, de la felina egipteana care pazeste lounge-ul de la intrare pana la reproducerea afisului din 1896 al lui Steinlen... trecand prin niste usi glisante acoperite de labute (si ele negre)...

Business Summer School

Business Summer School Sibiu este cea mai distinsa scoala de vara din Sud-Estul Europei concentrata pe intelegerea si rezolvarea problemelor intampinate in pietele emergente. Programul ofera o platforma unica de socializare si educare ce imbina cu succes atat partea teoretica cu cea practica cat si medodele de predare si studiile de caz dezvoltate si folosite la Harvard Business School cu experienta si expertiza profesorilor si managerilor de talie internationala. Incepand cu anul 2007, celor mai talentati si competenti 35 de studenti si tineri professionisti li se ofera oportunitatea de a-si modela cunostintele, imbogati amintirile si extinde cercul de prieteni pe parcursul a doua saptamani antrenante petrecute in inima Sibiului...

Minimal: Black & White Theme

 

 

Romanian Society, Univeristy of Essex BISMUN Association